PoxClin/KidsClin Coolmousse vattkopp

POXCLIN COOLMOUSSE VATTKOPP 100 ML

149:-

Ord. butikspris 199:-

PoxClin Coolmousse är en produkt som används för att lindra symptom vid vattkoppor så som irritation, klåda och överkänslighet. Ett mjukt skum som är lätt att applicera och som absorberas snabbt och lätt av huden. PoxClin Coolmousse är lämplig även för lindring av klåda på större områden vid vattkoppor.

 

PoxClin Coolmousse är baserad på ett patenterat bioaktivt 2QR-komplex, som bidrar till att skydda och lindra den irriterade huden. Poxclin minskar klåda och förbättrar hudens tillstånd och uppbyggnad. Begränsar sekundär infektion.

 

Jämförspris 1490:-/L

EAN: 05999554820330

Kategorier:

Hudvård

 Aqua, Aloe Barbadensis Extract*, Laurenth-9, PEG-40 Hydrogenerated castor oil, Glycerin, Sodium Cocopolyglycose tartrate, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Chamomilla recutita flower extract, Lavandula angustifolia flower/leaf stem extract, polyglyceryl-10+ aqua, (Linalool, Limonene)

* Galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer (2QR).

 Rekommenderas till lindring av symptom hos barn med vattkoppor. PoxClin CoolMousse skum appliceras på de utsatta områdena minst 3 gånger om dagen, eller närhelst lindring önskas. Flitigare användning ökar effekten.

 
PoxClin CoolMousse bör inte användas längre än 30 dagar i sträck under samma behandlingsperiod.

Upptäck flera produkter inom

Hudvård