H?r Hud Naglar
20% Rabatt
  • H?r Hud Naglar
  • H?r Hud Naglar

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Original Silicea

H?r Hud Naglar 60 st

239:20:-  299:-

4:98:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla 20% på utvalda kosttillskott

Erbjudandet gäller till 14 mars

Produktinfo

Kapslar som ökar hårets, hudens och naglarnas välbefinnande. Innehåller vitaminer och mineraler som bidrar till att bevara normalt hår, normala naglar och normal hud. Innehåller högkoncentrerad, finfördelad kiseldioxid samt zink, mangan, selen och biotin. Kosttillskott.

Ytterligare info

Kosttillskott med hög koncentration kisel. Innehåller zink, selen och biotin. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar. Selen bidrar till att bibehålla normala naglar och normalt hår. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud

Läs mer

Instruktioner

1 kapsel per dag. Kapseln sväljes tillsammans med vätska. Kapseln är delbar och innehållet kan blandas med vätska eller i mat. För att säkerställa ett gott resultat bör Original Silicea användas under 1- 6 månader. Kan upprepas vid behov. Den rekomenderade dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Läs mer

Innehåll

Kiseldioxid, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), stärkelse (från majs), zinkglukonat, Kapselhöljet är vegetabiliskt och består av hydroxipropylmetylcellulosa. manganglukonat, natriumselenit, biotin.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori