Oral-B

Stages Frozen 75 Ml

Mer från Oral-B

26:17  34:90

Erbjudandet gäller till 13 februari

0:47/ML

Slut hos leverantör och kan medföra lång leverans. Om möjligt, överväg alternativa varor, eller kontakta ditt närmaste apotek.

Se alla 25% rabatt Oral-B

Produktinfo

Förpackning med populära motiv från Disneys Frozen.

Ytterligare info

Mintsmaken gör andedräkten fräschare och tandkrämen skyddar även mot hål och stärker emajlen. Vill du att dina barn ska ha en bra tandvårdsrutin? I så fall ska de använda Oral-B Pro-Expert Disney Frozen-tandkrämen! Med hjälp av favoritfigurerna lär sig barnen att borsta tänderna ordentligt med en mintsmakande formula som skyddar mot hål. Använd den tillsammans med den interaktiva appen Disney Magic Timer från Oral-B för att hjälpa barnen att borsta i de rekommenderade två minuterna. Gör tandborstningen rolig med figurer från Frozen. Tandkräm för barn över 2 år. Fruktsmak.

Läs mer

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori