OPTIFREE® EXPRESS 355 ML
Näsdukar på köpet!

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

OPTIFREE

OPTIFREE® EXPRESS 355 ML 355 ML

67:-  99:-

278:87:-/L

Finns i lager
- +

Webbpris: Opti-free Linsvätska 67 kr/st (gäller endast när du beställer på webben). Ett paket näsdukar ingår även och kommer skickas med din order.

Erbjudandet gäller till 08 november

Produktinfo

En allt i ett-linsvätska för både rengöring och förvaring av mjuka kontaktlinser. Gör att du inte behöver gnugga linserna för att de skall bli rena. Dödar både den cystiska och den rörliga formen av Akantamöba. Innehåller en låg halt av tensider.En allt i ett-linsvätska för både rengöring och förvaring av mjuka kontaktlinser. Gör att du inte behöver gnugga linserna för att de skall bli rena. Dödar både den cystiska och den rörliga formen av Akantamöba. Innehåller en låg halt av tensider.En allt i ett-linsvätska för både rengöring och förvaring av mjuka kontaktlinser. Gör att du inte behöver gnugga linserna för att de skall bli rena. Dödar både den cystiska och den rörliga formen av Akantamöba. Innehåller en låg halt av tensider.En allt i ett-linsvätska för både rengöring och förvaring av mjuka kontaktlinser. Gör att du inte behöver gnugga linserna för att de skall bli rena. Dödar både den cystiska och den rörliga formen av Akantamöba. Innehåller en låg halt av tensider.En allt i ett-linsvätska för både rengöring och förvaring av mjuka kontaktlinser. Gör att du inte behöver gnugga linserna för att de skall bli rena. Dödar både den cystiska och den rörliga formen av Akantamöba. Innehåller en låg halt av tensider.En allt i ett-linsvätska för både rengöring och förvaring av mjuka kontaktlinser. Gör att du inte behöver gnugga linserna för att de skall bli rena. Dödar både den cystiska och den rörliga formen av Akantamöba. Innehåller en låg halt av tensider.

Ytterligare info

NoRub linsvätska för alla typer av kontaktlinser. Ingen gnuggning, tabletter eller andra tillsatsprodukter

Läs mer

Instruktioner

Förvaras i rumstemperatur

Innehåll

steril buffrad, isoton vattenlösning, natriumklorid, sorbitol, dinatriumedetat, borsyra, aminometylpropanol: citrat och poloxamin, som rengörare, Polyquad® och aldox

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori