OMRON

Calorie Scan vit 1st

489:-

Ord. butikspris 599:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från OmronAktuella erbjudanden

En aktivitetsmätare för dig som vill få ännu bättre förståelse för hur många steg du har tagit och hur många kcal som bränts – per dag och vecka.

CaloriScan beräknar den mängd energi du bränner från alla dina dagliga aktiviteter och vila. Med hjälp av 3D sensorn så kan mätaren upptäcka om rörelsen är aktiv eller passiv och beräkna hur många kalorier du har bränt. CalorieScan är liten och nätt och passar lätt i fickan eller handväskan så att du kan använda den när som helst. Säkerhetssnodd, startbatteri och svensk bruksanvisning medföljer.

Jämförpris 599:-/ST

EAN: 04015672106307

Activity Monitor “CaloriScan”, Battery CR2032, clip on strap, instruction manual

Följ dessa förvaringsvillkor. • Undvik att ta isär eller modifiera stegräknaren. Förändringar eller modifieringar som inte godkänts av OMRON HEALTHCARE gör att garantin blir ogiltig. • Utsätt inte stegräknaren för kraftiga stötar eller vibrationer. Undvik att tappa den, att trampa på den och att förvara den så att den står i vinkel. • Undvik att doppa ned stegräknaren eller någon av dess delar i vatten. Stegräknaren är inte vattentät. Undvik att tvätta den och att röra vid den med våta händer. Låt inte vatten komma in i stegräknaren. • Undvik att utsätta stegräknaren för extrema temperaturer, luftfuktighet, fukt eller direkt solljus. • Undvik att förvara stegräknaren där den kommer att utsättas för kemiska eller frätande ångor. Förvara alltid stegräknaren utom räckhåll för små barn. Ta ut batterierna om stegräknaren inte ska användas under en lång tid (3 månader eller mer)

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar