Calorie Scan Vit

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

OMRON

Calorie Scan Vit 1st

599:-

599:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

En aktivitetsmätare för dig som vill få ännu bättre förståelse för hur många steg du har tagit och hur många kcal som bränts – per dag och vecka.

Ytterligare info

CaloriScan beräknar den mängd energi du bränner från alla dina dagliga aktiviteter och vila. Med hjälp av 3D sensorn så kan mätaren upptäcka om rörelsen är aktiv eller passiv och beräkna hur många kalorier du har bränt.CalorieScan är liten och nätt och passar lätt i fickan eller handväskan så att du kan använda den när som helst. Säkerhetssnodd, startbatteri och svensk bruksanvisning medföljer.

Läs mer

Instruktioner

Följ dessa förvaringsvillkor. Undvik att ta isär eller modifiera stegräknaren. Förändringareller modifieringar som inte godkänts av OMRONHEALTHCARE gör att garantin blir ogiltig. Utsätt inte stegräknaren för kraftiga stötar eller vibrationer.Undvik att tappa den, att trampa på den och att förvara denså att den står i vinkel. Undvik att doppa ned stegräknaren eller någon av dessdelar i vatten. Stegräknaren är inte vattentät. Undvik atttvätta den och att röra vid den med våta händer. Låt inte vattenkomma in i stegräknaren. Undvik att utsätta stegräknaren för extrema temperaturer,luftfuktighet, fukt eller direkt solljus. Undvik att förvara stegräknaren där den kommer att utsättasför kemiska eller frätande ångor.Förvara alltid stegräknaren utom räckhåll för små barn.Ta ut batterierna om stegräknaren inte ska användas underen lång tid (3 månader eller mer)

Läs mer

Innehåll

Activity Monitor “CaloriScan”, Battery CR2032, clip on strap, instruction manual

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori