Omron M7 Intelli IT

Automatisk blodtrycksmätare med mobilapp

Mer från Omron

852:-  Butikspris 1195:-

852:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Favoriter i fokus

Produktinfo

Kompakt, helautomatisk blodtrycksmätare med mobil app.

Ytterligare info

OMRON M7 INTELLI IT Blodtrycksmätare för hemmabruk. Omron M7 indikerar vid oregelbundna hjärtslag och visar med hjälp av färglampa om du har högt blodtryck. Visar veckovis medelvärde. Visar morgon-/kvällsmedelvärde och har minne för två personer med 100 sparade mätningar per person. Omron M7 Intelli IT har en mobil-app som ansluter till Omron-Bluetooth-enheter och visar dina mätningar, historia, grafer och medelvärden. Gör det enkelt att spara och dela hälsodata med andra program som t.ex. Apple Health. Fungerar med iPhone och Android. Manschett i storlek 22-42 cm.

Läs mer

Instruktioner

OMRON mobilapplikationför iPhone och android Manschett i stl 22-42 cm Spårning av morgonhypertoni Visar veckovis/medelvärde Indikerar kroppsliga rörelser under mätning Guide för manschettapplicering visas med lampa Indikerar vid oregelbundna hjärtslag Indikerar med hjälp av färglampa vid högt blodtryck Visar medelvärdet för morgon-/kvälls medelvärde Minne för två personer med 100 sparade mätningar/person

Läs mer

Innehåll

Huvudenhet Manschett, Användarhandbok, Förvaringsetui, Batteriuppsättning, Blodtryckspass Konfigurationsanvisningar

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer