O.B

ProComfort Super Plus 16 St

35:90

En tampong med vridna kanaler som ger en effektiv och jämn fördelad absorption. Hög absorptionsförmåga – lämpliga vid riklig menstruation. Tampongen har ett Silk Touch-hölje som gör den lätt att föra in och ta ut. 16-pack.

o.b.® ProComfort™ Super Plus är lätt att föra in och ger ett säkert skydd tack vare det lena SilkTouch™-höljet och de vridna kanalerna. Passar bäst vid kraftig till väldigt kraftig blödning.

Jämförspris 2:24/ST

EAN: 03574660529920

"o.b.®-tamponger med vridöppning: Tvätta händerna. Håll tampongen med båda händerna och öppna omslaget genom att vrida i pilarnas riktning. Ta bort omslaget från tampongens nedre del, där snöret sitter. 2. Dra ut snöret och ryck snabbt i det. 3. Pressa pekfingrets topp mot tampongens fördjupning i botten och ta av övre delen av omslaget. 4. Sära försiktigt på blygdläpparna med dinfriahand. Slidansöppning (a) sitter mellan urinröret (b) och analöppningen (c).5. Slappna av. Tryck försiktigt tampongen så långt som möjligt uppåt och bakåt in i slidan. Om det tar emot ändrar du riktningenlite grann. 6. Om du fortfarandekänner tampongen trycker du in den lite till. Tampongen ska inte kännas när den väl sitter på plats i slidan. Tvätta händerna igen. Lätt att ta ut: Dra lätt i snöret. Om det är svårt att ta ut tampongen, kan det hända att den inte sugit upp maximalt ännu. I så fall bör du vänta lite med att avlägsna den och överväga att använda en tampong med lägre uppsugningsförmåga

Upptäck flera produkter inom

Intim och underliv Intimhygien & mens