NiQuitin mintsmak

Komprimerad sugtablett med nikotin, 4 mg, 60 tabletter

Mer från NiQuitin

189:-  Butikspris 198:-

Läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

NiQuitin är en sugtablett som kan användas för att lindra symtomen på nikotinabstinens i samband med rökavvänjning. Om du tar för många NiQuitin kan du börja känna dig illamående, yr och sjuk. Tabletterna ska inte användas av barn under 12 år eller av icke-rökare. Om sugtabletterna tas av barn eller icke-rökare kan de uppvisa tecken på nikotinförgiftning. Sådana tecken är huvudvärk, illamående, magsmärtor och diarré. Om du fått i dig för stor mängd läkemedel eller om t.ex. ett barn fått i sig läkemedlet av misstag kontakta läkare, sjukhus eller Giftinformationscentralen (tel. 112) för bedömning av risken samt rådgivning. Om du har ytterligare frågor om detta läkemedel kontakta läkare eller apotekspersonal.

Läs mer

Instruktioner

Produkten är avsedd för användning i munnen. Nikotinet i sugtabletten frisätts långsamt i munnen, och tas sedan upp i kroppen.

Läs mer

Innehåll

Nikotinresinat Mannitol (E421) Natriumalginat Xantangummi Kaliumvätekarbonat Kalciumpolykarbofil Vattenfritt natriumkarbonat Acesulfamkalium Smakmaskeringsämne Pepparmintsmakämne Mentolsmakämne Magnesiumstearat

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer