Nexcare Blood-Stop Nasal

Näsblodstoppare, 6 st

149:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Nexcare™ Blodstoppande näsproppar som absorberar blodet och hjälper till att stoppa blödningen snabbt. Påskyndar blodkoagulationen och minskar risken för förnyad blödning under borttagning - en fuktad svamp minskar risken för ny blödning vid borttagning. Proppen kan klippas till rätt storlek före användning för att passa bättre i näshålan. Innehåller inte naturgummilatex.

Jämförpris 24:83/ST

EAN: 04054596760622

Nexcare blood-stop nasal plug består av en en expanderbar svamp/spongostad impregnerad med m-doc™* hermostatiskt puder. Detta puder är uppbyggt av micro-upplöst kalcium/sodium salt av oxidiserad cellulosa, m-doc™ (Microdispersed Oxidised Cellulose) och har en koaguleringsförmåga så den absorberar blod och vätska.   Näspluggen fungerar som en expanderad polyvinylacetal (PVAc) skumdyna för engångsbruk, Den expanderar och mjuknar så att den passar näshålan när den absorberar vätska / blod.

Avlägsna näspluggen ifrån skyddspappret och placera den i näsborren. Pluggen kan klippas och formas i storlek så att den avpassas till näsborren Näspluggen kommer att expandera snabbt och mjukna som en svamp när den absorberar blodvätskan. När blödningen av avstannat, avlägsna försiktigt pluggen från näshålan kasta den. Medicinteknisk produkt.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar