Neutrogena

N/G Intense Sensitive Body Lotion 400 ml

Mer från Neutrogena

87:-  Butikspris 89:-

0:22/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Kroppslotion som lindrar och hjälper till att reparera torr och irriterad hud efter bara en applicering. Kliniskt bevisad att fungera som ett återfuktande "bandage" (kosmetisk bandage effekt), som hjälper till att reparera mycket torr och irriterad hud med bara en applicering. Omedelbar och långvarig lindring för torr hud med snabbabsorberande formula. Formulerad för att minimera risken för allergi.

Ytterligare info

Reparerande bodylotion för kliande och stramande hud. Djupt återfuktande och fuktgivande i 24 timmar. Formulan går lätt in i huden för att snabbt lindra obehag. Passar torr och känslig hud. Applicera 1-2 gånger/dag och massera särskilt in på mycket torra områden på kroppen. Oparfymerad.

Läs mer

Instruktioner

Använd 1-2 gånger per dag. Var särskilt noga med att massera de torraste områdena (ben, knän, armbågar...).

Läs mer

Innehåll

[PR-014407] - Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Allantoin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer