Neutrogena N/F

Bodylotion Sensitive 250 ml

Mer från Neutrogena

59:-  Butikspris 69:-

0:24/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En kroppslotion för torr och känslig hud som ger din hud optimal återfuktning med endast en applicering och som räcker i 24 timmar. Den ger återfuktning i upp till 10 cellager i hornlagret. Omedelbar och långvarig lindring för torr hud med en snabbabsorberande formula. Dermatologisk testad på torr och känslig hud. Formulerad för att minimera risken för allergi.

Ytterligare info

Fuktgivande och snabbasorberande bodylotion utformad för för torr och känslig hud. Dermatologiskt testad, parfymfri och speciellt framtagen för att minimera risken för allergier. Den kladdfria formulan innehåller glycerin för djup återfuktning upp till 10 lager ned i hornlagret.

Läs mer

Instruktioner

Applicera dagligen över hela kroppen, gärna efter dusch eller bad

Läs mer

Innehåll

[PR-014404]- Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexylglycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer