Neutral

Balsam Normal 0% 250ml

39:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Ett milt balsam för alla hårtyper ­­– passar särskilt barn samt personer med känslig hårbotten. Ger glans och fyllighet och gör håret lättare att frisera. Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet samt märkt med Svanen. Oparfymerat och fritt från silikon och parabener.

Ett kraftfullt balsam som vårdar ditt hår. Neutrals skonsamma men kraftfulla balsam skyddar ditt hår från faktorer som kan göra det torrt och du får ett mjukt, glansigt hår. Detta balsam är lämpligt för personer med känslig hud. Neutrals produkter är särskilt utvecklade för känslig hud och dermatologiskt testade. De innehåller varken parfym eller färgämnen för att minimera risken för allergi samtidigt som de är mycket effektiva. Neutral är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma-Allergiförbundet.• Mjukgör och hjälper till att släta håret• Passar för alla hud- och hårtyper• Speciellt utvecklad för känslig hud• 0 % parfym och 0 % färgämnen• pH-värde på 3.5• Dermatologiskt testadNeutral grundades i Skandinavien för mer än 40 år sedan. I takt med att känslig hud och hudallergier har blivit ett växande problem för barn och vuxna, har vi arbetat med att skapa ett utbud av milda hushållnings- och personliga hudvårdsprodukter som passar hela familjen. Alla våra produkter är utvecklade fö

Jämförpris 0:16/ML

EAN: 08712561090735

Kategorier:

Balsam
Hårvård

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate

Applicera i vått hår efter tvätt, låt det verka några minuter och skölj noggrant. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omgående med vatten.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar