Neutral

Shampoo Normal 0% 250ml

35:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Ett skonsamt schampo med pH 4,7 för normalt hår – speciellt lämpligt för barn och personer med narig hårbotten. Så milt att du kan använda det varje dag. Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet samt märkt med Svanen. Oparfymerat och fritt från silikon och parabener.

Neutral schampo är ett milt och oparfymerat hårschampo för vanlig hårtvätt. Kan användas dagligen och passar för alla hårtyper. Passar även för barns känsliga hårbotten. Schampot rekommenderas av Astma och Allergi förbundet och är Svanen märkt. 1 Shampo för hela familjen 2 Oparfymerad för känslig hud 3 Rekommenderas av Astma och Allergiförbundet4 Lämplig för daglig användning5 Se även Neutrals resterande produkter för barn och vuxna med känslig hud: Shampo, Balsam, Tvättmedel, Sköljmedel Tvål och Body lotionNeutral grundades i Skandinavien för mer än 40 år sedan. I takt med att känslig hud och hudallergier har blivit ett växande problem för barn och vuxna, har vi arbetat med att skapa ett utbud av milda hushållnings- och personliga hudvårdsprodukter som passar hela familjen. Alla våra produkter är utvecklade för att passa alla hudtyper (inklusive känslig hud) och är dessutom uppbackade av experter. Med utgångspunkt i våra skonsamma produktingredienser hjälper vi således att minimera r

Jämförpris 0:14/ML

EAN: 05740500004836

Kategorier:

Hårvård
Schampo

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Applicera i blött hår, massera till det löddrar och skölj sedan försiktigt. Lämplig för daglig användning.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar