Natto K2

Vitamin K2 med Isoflavoner 30st

177:-  Butikspris 219:-

5:90/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Natto K2 är ett kosttillskott med vitamin K för benstommen. Benstommen bryts ner och återuppbyggs i en ständigt pågående process i vilken vitamin K ingår. Vitamin K är känt för sin betydelse för blodets normala koaguleringsförmåga och att det bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Natto K2 innehåller förutom vitamin K2 även jättenattljusolja, isoflavoner och nattoextrakt.

Vitamin K finns i två former: K1 och K2. Vitamin K1 finns bl a i gröna bladgrönsaker som broccoli, grönkål och spenat medan vitamin K2 finns i bl a ost, äggula och fermenterad mat som t ex den japanska maträtten Natto som består av fermenterade sojabönor.

Ytterligare info

Natto K2 vitamin K för benstommen! Benstommen som består av levande benväv förnyas hela livet, Den bryts ner och återuppbyggs i en ständigt pågående process i vilken vitamin K ingår. Vitamin K bidrar till blodets normala koaguleringsförmåga och bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Vitamin K är ett fettlösligt vitamin som finns i två former: K1 och K2. Vitamin K1 (fyllokinon) finns bl a i gröna bladgrönsaker som t ex broccoli, grönkål och spenat medan vitamin K2 (menakinon-7) bl a finns i ost, äggula och fermenterad mat som t ex den japanska maträtten Natto som består av fermenterade sojabönor. Kosttillskottet Natto K2 innehåller förutom vitamin K2 även jättenattljusolja, isoflavoner och nattoextrakt.

Läs mer

Instruktioner

Försiktighet: Användning av Vitamin K tillsammans med blodförtunnande medel bör ske i samråd med läkare. Rekommenderat dagligt intag: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Gelatin (nöt/storfe), jättenattjlus-/nattlysolje, solrosolja/solsikkeolje, SOJAisoflavoner, nattopulver (SOJA fermenterat med Bacillus subtilis natto), förtjocknings-/fortykningsmidler (bivax/bivox), stabiliseringsmedel (glycerol), antioxidationsmedel/antioksidant (blandade tokoferoler), färgämne (karamell), vitamin K (menakinon/menaquinon).

Näringsvärde
Innehåll 1 kapsel (% DRI*):
Vitamin K2 200 mcg (267%)
Jättenattljusolja 134 mg -
Nattoextrakt 45 mg -
Sojaisoflavoner 50 mg -
*DRI= Dagligt referensintag Näringsvärde per -1 g
vitamin K: 200,00 µg

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer