Nasaline Nässköljare

Nässkölj, 60 ml

Pris online90 krI apotek: 139 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Nässköljaren Nasaline är ett unikt verktyg framtagen för effektiv, skonsam och enkel sköljning av hela näshålan. Den är patenterad i mer än 20 länder däribland Sverige, EU och USA. Nasaline är en registrerad medicinteknisk produkt klass I (CE).

Vad är sköljning av näsan med saltvatten? Sköljning med saltvatten i näsan är en väl beprövad metod och har rekommenderats av läkare sedan långt tillbaka i tiden. Saltvattnet sköljs in genom den ena näsborren och kommer ut genom den andra.

Är det obehagligt att skölja näsan? Nej, för de allra flesta är detta en mycket enkel och inte obehaglig teknik för att slippa besvär från näsan. Efter sköljningen känns det ofta mycket skönt i näsan.

Kan alla skölja? Alla kan skölja om inte läkare avråder. Efter läkarrekommendation och med hjälp av vuxen person kan även barn utföra sköljning. Vid misstanke om pågående öroninflammation eller andra öronproblem bör läkare konsulteras innan sköljning utförs.

Varför ska man skölja näsan? Vid en mängd olika tillstånd i näsa och bihålor blir slemhinnan irriterad och inflammerad med svullnad och ansamling av sekret och slaggprodukter. Detta har ofta näsan svårt att göra sig av med. Sköljningen spolar bort pollen, överflödigt slem, skorpbildningar, damm- och sotpartiklar. Irritationen i näsan dämpas och slemhinnorna återfuktas.

När fungerar sköljningen som bäst? Nässköljning kan användas för de flesta åkommor som drabbar näsan och bihålorna. Ofta är det bäst att tidigt påbörja sköljningen innan besvären blivit för stora.


Tillstånd då nässköljningar kan användas för lindring och som komplement till annan behandling är: • Förkylningar • Bihåleinflammationer, akuta såväl som kroniska • Allergiska näsbesvär som vid exempelvis pollen-, pälsdjur- och dammkvalsterallergi • Icke-allergiska näsbesvär som vid exempelvis näspolyper och kroniskt försämrad funktion av nässlemhinnan • Irritation och täppa efter vistelse i dammig, rökig, sotig eller torr miljö • Nästäppa under graviditet • Överförbrukning av avsvällande nässpray • Efter operationer av näsa och bihålor

Jämförpris 139 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 88 kr

EAN: 07300009002481

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar