Nalox mot nagelsvamp

Trippel effekt utan att fila. 10 ml

Mer från Nalox

269:-  Butikspris 315:-

26:90/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Nalox behandlar nagelsvamp. Nalox förbättrar även utseendet av missfärgade och skadade naglar av nagelsvamp, psoriasis eller annan yttre skada. Första tecken på förbättring av nagelns utseende kan normalt ses redan efter 1 veckas behandling. Nalox har en fysikalisk keratolytisk effekt och bryter ned svampcellerna som vanligen orsakar nagelsvamp. Nalox binder fukt i nageln och ger en slätare nagelyta. Enkel att använda (utan att fila), appliceras en gång om dagen. Fri från konserveringsmedel och parfym. Ingredienserna är helt biologiskt nedbrytbara.

Läs mer

Instruktioner

Applicera ett tunt lager en gång om dagen på skadade naglarna, helst på kvällen före sänggåendet. Håll tubens spets mot nageln. Tryck lätt på tuben och sprid ut lösningen med spetsen. Applicera ett tunt lager av lösningen före sänggåendet på den angripna nageln och under den fria nagelkanten. Låt torka några minuter. Behandlingstiden varierar beroende på hur svårt angripna naglarna är, men i många fall krävs 3-6 månaders behandling. För bästa resultat, fortsätt behandlingen tills en normal nagel har växt ut.

Läs mer

Innehåll

Ingrediensförteckning: Propylenglykol Karbamid Glycerol Mjölksyra Vatten Natriumhydroxid Dinatrium EDTA

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer