MyggA

Myggmedel Roll-on KFP 50ml

Mer från MyggA

64:-  Butikspris 105:-

1:28/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ett myggmedel i praktisk roll on-förpackning som ger ett effektivt skydd i minst 5–6 timmar. Godkänt att använda mot mygg, knott och andra stickande insekter. Minskar risken för bett av fästing. Dra över huden på de kroppsdelar du vill skydda. Ej för barn under 13 år.

Ytterligare info

Effektivt skydd mot mygg. För användning för människa. Effektivt, luktar gott, kladdar inte och förpackningen är dryg.

Läs mer

Instruktioner

Produkten ger ett skydd på upp till 7 timmar mot flertalet vanliga myggarter. Skyddet kan vara kortare för vissa tropiska arter, med ett genomsnittligt skydd på 4 timmar mot gulafebern mygga och 6 timmar mot malariamygga. Faktorer som temperatur, luftfuktighet och svettningar kan påverka produktens effektivitet. Smörj produkten sparsamt och jämnt på de hudområden som behöver skyddas. Applicera inte produkten i ansiktet. Undvik kontakt med ögon, slemhinnor och skadad hud. Undvik att medlet kommer i kontakt med livsmedel, plastmaterial och lackerade ytor. Använd endast produkten utomhus eller i väl ventilerade utrymmen inomhus. Om det behövs smörj in medlet på nytt efter simning, bad eller då effektiviteten minskar.

Läs mer

Innehåll

Verksam beståndsdel: N, N-diethyl-m-toluamide, 207 g/L. Innehåller Etanol, Geranium Oil.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer