My White Secret

Tandblekningsremsor Aktiv Kol 14 ST

Mer från My White Secret

299:-  Butikspris 329:-

21:36/ST

I lager inom 6 vardagar
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

My White Secrets tandblekningsremsor är framtagna tillsammans med brittiska tandläkare och är säkra att använda utan att skada emalj eller tandkött. Dess aktiva ingredienser är kalciumbikarbonat och aktiv kol som skonsamt tar bort missfärgningar på tänderna. Synliga resultat efter 14 dagar! Innehåller 14 par tandblekningsremsor.

Läs mer

Instruktioner

För skinande vita tänder på bara 14 dagar: - Öppna påsen och ta fram en blekningsremsa till övre och en till nedre tandraden. - Torka tänderna med en handduk och placera sedan den första remsan på nedre tandraden och upprepa sedan med den andra remsan på den övre tandraden. - Låt remsorna verka på tänderna i 30 minuter - Ät eller drick inte under tiden! - Ta bort tandblekningsremsorna och kasta dem. Skölj bort eventuell befintlig gel som är kvar på tänderna.

Läs mer

Innehåll

Glycerin, Aqua (Water), Cellulose Gum, Sodium Chlorite, Calcium Bicarbonate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Charcoal Powder, Menthol, Citric Acid.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer