Multienzym GO

Matsmältningsenzym 25 styck

Pris online149 krI apotek: 175 kr
Fri frakt
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Multienzym GO är ett kosttillskott som innehåller 14 olika matsmältningsenzymer som bryter ned kolhydrater, fetter som proteiner. Innehåller även maskrosrot som aktiverar gallblåsans och bukspottkörtelns funktion.

Multienzym GO kan användas av personer med nedsatt matsmältning eller personer som av okänd orsak har problem med matsmältningen. Tas i samband med måltid, framför allt i samband med tung mat.

25 kapslar i praktisk fickförpackning.

Multienzym GO innehåller en kombination av noggrant utvalda enzymstammar. Totalt 14 matsmältningsenzymer som bidrar till att spjälka olika födoämnen samt maskrosrot som aktiverar utsöndringen av galla och bukspottskörtelenzym. Bukspottskörteln är ett av de organ som tillverkar mest enzymer vid matspjälkning vilket minskar magproblem.Multienzym Go matsmältningsenzym tas i samband med tyngre måltider eller vid nedsatt matsmältningsförmåga och bryter ned kolhydrater, fetter och proteiner. Multienzym GO är en kapsel som är enkel att svälja, hjälper direkt ger snabb effekt och kommer i en smidig förpackning som är lätt att ta med sig.Kan hjälpa till att motverka magbesvär som gaser i magen, svullen mage och uppblåsthet. Vegansk

Jämförpris 7 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 149 kr

EAN: 06417927102009

Kategorier:

Mage
Pris online149 krI apotek: 175 kr
Fri frakt
Finns i webblager.

Upptäck flera produkter inom