MorEPA MorEPA

VeganDHA - Algomega-3 60 kaps

339:-

Ord. butikspris 419:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

VeganDHA är ett kosttillskott med omega-3 som innehåller 250 mg vegetabiliskt DHA per kapsel. VeganDHA innehåller Omega-3 från alger och ger veganer och vegetarianer en alternativ källa till DHA. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Har en ren apelsinsmak utan eftersmak.

VeganDHA innehåller Miradoxan som är en balanserad blandning av rosmarin- och tocoferolextrakt och gör att VeganDHA behåller sin fräschör. Rosmarinextraktet framställs genom miljövänlig superkritisk CO2 extraktion, precis som Omega-3 oljorna. I framställningen av VeganDHA används naturligt CO2 istället för kemiska lösningsmedel, därmed skyddas slutprodukten från oxidation.

Alla produkter ur MorEPAs serie är kallpressade vilket innebär att de är tillverkade i låga temperaturer och utan lösningsmedel.

MorEPA har EU:s miljöcertifikat EMAS.

Omega-3 helt från odlade alger. 100% vegetabilisk med astaxantin (antioxidant). Högt innehåll av DHA fettsyran.

Jämförspris 5:65/ST

EAN: 08713975500346

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
Algolja, DHA-koncentrat (från Schizochytrium sp.), VegaGels av modifierad stärkelse från potatis, fuktighetsbevarande medel: glycerol och sorbitol, potatisstärkelse, förtjockningsmedel: karragenan (från eucheuma-sjögräs), emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, medellånga triglycerider, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), astaxantinkoncentrat (från Haematococcus pluvialis), apelsinolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt).

Näringsvärde
Näringsvärde per kapsel:
Fett från algolja 400 mg
Omega-3 fettsyror 210 mg
-DHA Dokosahexaensyra 250 mg
-Andra Omega-3 fettsyror 10 mg
Omega-6 fettsyror min. 68 mg
- DPA Dokosapentaensyra 68 mg
Astaxantin 750 mg

REKOMMENDERAT INTAG: För vuxna: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Upptäck flera produkter inom

Omega 3 & fettsyror Kosttillskott