MorEPA PluShinzO

Omega-3 + antioxidantkomplex 30 kaps

Mer från MorEPA

789:- 

26:30/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Produktinfo

PluShinzO kombinerar anti-aging ingredienser för att hjälpa bromsandet av hudens åldrande och bidrar till ett friskt hjärta. Grunden är Omega -3, EPA och DHA, utöver det ett antal antioxidanter såsom pycnogenol, koenzym Q10, resveratrol samt vitlök och folsyra, för att få en så komplett healthy-aging produkt som möjligt!

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderat intag: För vuxna, 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser: Koncentrerad FISKolja från djuphavsFISK (ansjovis, sardin och makrill), FISKgelatin, tokoferol-/tokotrienolkoncentrat, förtjockningsmedel: bivax, fuktighetsbevarande medel: glycerol, vindruvsextrakt, koenzym Q10, barkextrakt från strandtall, apelsinolja, färgämne: järnoxid, blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt (Miradoxan), folsyra, vitlöksolja.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer