MorEPA MorEPA Smart Fats

MorEPA Smart Fats - 85% Omega-3 60 kap

Mer från MorEPA

279:-  Butikspris 369:-

4:65/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

MorEPA Smart Fats är ett naturligt kosttillskott av renade och koncentrerade omega-3 fettsyror framställda från fiskolja av högsta kvalitet med extra hög halt EPA, som är speciellt välgörande för det fysiska och emotionella välbefinnandet. MorEPA ökar koncentrationsförmågan och ger ett naturligt tillskott av renade och koncentrerade omega-3 fettsyror.Med naturligt smakämne av apelsin.

Alla produkter ur MorEPAs serie är kallpressade vilket innebär att de är tillverkade i låga temperaturer och utan lösningsmedel. MorEPA har EU:s miljöcertifikat EMAS.

Ytterligare info

Högkoncentrerad kallpressad Omega-3 med högt EPA innehåll. För skolungdom och vuxna. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion.

Läs mer

Instruktioner

REKOMMENDERAT INTAG: För vuxna och skolungdom, 1 kapsel dagligen i samband med måltid. För barn rekommenderas MorEPA Mini.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk (ansjovis, saDRIn och makrill) fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel: glycerol, apelsinolja, Miradoxan (antioxidationsmedel: blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt).

Näringsvärde
Näringsvärde per kapsel Koncentrerad fiskolja 1000 mg
Omega-3 fettsyror 850 mg
varav:
- EPA Eikosapentaensyra 590 mg
- DHA Dokosahexaensyra 130 mg
- Andra Omega-3 fettsyror 130 mg
Apelsinolja 24 mg
Vitamin E (olika tokoferoler) 4,5 mg

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer