MorEPA MorEPA Mini

MorEPA Mini - 85% Omega3 + vit D 60 kaps

229:-

Ord. butikspris 285:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

MorEPA Mini är den lilla kapseln som passar bra för barn, eller för vuxna som har svårt att svälja större kapslar. MorEPA Mini har ett högt innehåll av EPA fettsyran, den innehåller även både fettsyran GLA och vitamin D3.
Kapseln är av fiskgelatin och oljan är smaksatt med jordgubbsarom. Kapseln går att bita sönder alternativt sticka hål på för att tömma ut innehållet i yoghurt, juice eller liknande.MorEPA Mini ingår i MorEPA familjen och är en av de anpassade och testade Omega-3 produkterna som också är ett SMART val. SMART står för:

Superkritisk tillverkning

Maximal koncentration

Anpassad & testad formula

Renad till högsta nivå

Teknologi med EMAS certifiering

Alla produkter ur MorEPAs serie är kallpressade vilket innebär att de är tillverkade i låga temperaturer och utan lösningsmedel. MorEPA har EU:s miljöcertifikat EMAS.

Med jordgubbssmak.

Högkoncentrerad kallpressad Omega-3 för barn. Högt innehåll av EPA fettsyran, innehåller även vitamin D. Om man inte vill ta kapslar kan man enkelt sticka hål på den och klämma ut innehållet på sked eller i yoghurt eller liknande. Stödjer hjärnans funktion.

Jämförspris 3:82/ST

EAN: 05425018610341

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
Koncentrerad FISKolja från djuphavsFISK (ansjovis, sardin och makrill), FISKgelatin, fuktighetsbevarande medel: glycerol, jordgubbsarom, nattljusolja, antioxidationsmedel: blandning av rosmarin-och tokoferolrika extrakt: (Miradoxan), kolecalciferol koncentrat.

Näringsvärde
Två kapslar innehåller 500 mg EPA och 110 mg DHA samt 20 mg GLA (Nattljusolja) och 7,5 microgram D3 vitamin.

Rekommenderat intag för barn och vuxna: 2 kapslar per dag, helst i samband med måltid. Kapseln kan också öppnas och innehållet blandas i yoghurt, juice och liknande, eller enligt läkares rekommendation.

Upptäck flera produkter inom

Omega 3 & fettsyror Kosttillskott