MorEPA MorEPA

95% Omega3 koncentrerad EPA formula 60 kaps

Mer från MorEPA

509:-  Butikspris 574:-

8:48/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

PlusEPA är ett kosttillskott med omega-3. PlusEPA innehåller 500 mg EPA med bara en kapsel om dagen. Fiskolja av hög kvalitet från djuphavsfisk som ger 90 % av Omega-3 fettsyran EPA.

Små kapslar som är lätta att svälja. Kapslarna löses upp långsamt när de når tarmen vilket minskar möjlig eftersmak av fisk.

Alla produkter ur MorEPAs serie är kallpressade vilket innebär att de är tillverkade i låga temperaturer och utan lösningsmedel. MorEPA har EU:s miljöcertifikat EMAS.

För vuxna och barn från 5 år.

Ytterligare info

PlusEPA innehåller endast fettsyran EPA. För barn och vuxna. Studie på barn med ADHD och vuxna med diagnos depression.

Läs mer

Instruktioner

REKOMMENDERAT INTAG : För vuxna, 2 kapslar dagligen i samband med måltid. För barn över 5 år, 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Koncentrerad FISKolja från djuphavsFISK (ansjovis, sardin och makrill), bovint gelatin, fukthetsbevarande medel: glycerol, blandning av rosmarin och tokoferolrika extract (Miradoxan).

Näringsvärde
Näringsvärde Per 1 kapsel Per 2 kapslar
Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk 555 mg 1110 mg
Varav: Omega-3 fettsyror 533 mg 1066 mg
- EPA Eikosapentaensyra 500 mg 1000 mg
- DHA Dokosahexaensyra < 2,6 mg < 5,2 mg

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek