MorEPA MorEPA Platinum

90% Omega-3 plus vitamin D3 60 kaps

399:-

Ord. butikspris 479:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

MorEPA Platinum 25D är ett kosttillskott som innehåller 1000 mg EPA/DHA samt 25 mcg D-vitamin per kapsel.

EPA och DHA bidrar till att bibehålla normala koncentrationer av triglycerider i blodet (vid ett dagligt intag av 2g EPA och DHA) och till normalt blodtryck (vid ett dagligt intag av 3 g EPA och DHA).

Med MorEPA Platinum får du också ditt dagsbehov av D-vitamin tillgodosett. D-vitamin är viktigt för bland annat benstommen och immunförsvaret och hjälper dig att stå emot förkylningar och andra infektioner.

MorEPA Platinum framställs helt utan kemiska lösningsmedel. Istället används naturligt CO2, koldioxid, genom den unika processen superkritisk CO2 extraktion.

MorEPA Platinum innehåller också Miradoxan, en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som skyddar mot oxidation och gör att produkter behåller sin fräschör. Det har även tillsatts apelsinolja i kapslarna för att undvika fiskliknande eftersmak.

Alla produkter ur MorEPAs serie är kallpressade vilket innebär att de är tillverkade i låga temperaturer och utan lösningsmedel. MorEPA har EU:s miljöcertifikat EMAS.

MorEPA Platinum har högsta innehåll av EPA/DHA per kapsel. Innehåller även vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion. *2 kapslar av MorEPA Platinum är 2000 mg EPA/DHA, för att normalisera blodfetter (kolesterol). *3 kapslar av MorEPA Platinum är 3000 mg EPA/DHA, för att normalisera blodtrycket. * Hälsopåstående enligt EFSA

Jämförspris 6:65/ST

EAN: 08713975500094

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
FISKolja från djuphavsFISK som TG (triglycerid) koncentrat (ansjovis, sardin och makrill), bovint gelatin, fuktighetsbevarande medel: glycerol, apelsinolja, antioxidationsmedel: blandning av rosmarin- och tokoferolrika extract (Miradoxan), kolekalciferolkoncentrat (vitamin D3).

Näringsvärde
Näringsvärde per 1 kapsel / 3 kapslar:
Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk 1200 mg / 3600 mg
Omega-3 fettsyror 1100 mg / 3300 mg
- EPA Eikosapentaensyra 764 mg / 2292 mg
- DHA Dokosahexaensyra 236 mg / 708 mg
- Andra Omega-3 fettsyror 100 mg / 300 mg
Vitamin D3 25 g (500% av DRI) / 75 g (1500% av DRI)

REKOMMENDERAT INTAG: För vuxna: 1 till 3 kapslar dagligen i samband med måltid. För barn rekommenderas MorEPA mini. Det dagliga extra intaget av EPA och DHA tillsammans får inte överskrida 5 g. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

Upptäck flera produkter inom

Omega 3 & fettsyror Kosttillskott