Modulen IBD

pulver 400 gram

210:-  Butikspris 209:63

Slut hos distributör, leveranstid okänd

Produktinfo

Modulen IBD är ett näringsmässigt komplett kosttillägg i pulverform, som med fördel kan användas som enda näringskälla vid Crohns sjukdom. Modulen IBD kan användas av barn från 5 år och uppåt. Används på inrådan av läkare eller dietist.

Ytterligare info

Näringsmässigt komplett livsmedel för kostbehandling. Kosttillägg i pulverform som bidrar till uppbyggnad av skadad tarm och kan med fördel användas som enda näringskälla vid Chrons sjukdom. Livsmedel för speciella medicinska ändamål. Lämplig från 5 års ålder. Glutenfri.

Läs mer

Instruktioner

Kan blandas med kallt eller ljummet vatten enligt bruksanvisning på förpackningen. Som variation man man i de flesta fall smaksätta drycken med kakao, vaniljsocker, sötningsmedel eller socker. Drycken kan drickas kall eller varm men får inte kokas. Den kan även frysas in och ätas som glass. Modulen IBM kan även användas vid sondmatning.

Läs mer

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori