Modifast LCD Sparris

Kostersättning, 8x55g

119:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från ModifastAktuella erbjudanden

Livsmedel för kostersättning för viktkontroll. Innehåller alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Drick rikligt med vatten. Använd ej längre än 3 veckor utan vårdkontakt.

Modifast Low Calorie Diet Sparris är en näringsriktig kostersättning i form av en god och mustig soppa. 4 påsar Modifast LCD kan ersätta en hel dags näringsintag.

Modifast LCD Sparris är en god och mättande soppa. Den kan upplevas mer som vanlig mat än dryckerna, i och med att den är varm och lite salt i smaken snarare än söt. Modifast LCD (Low calorie diet) är näringsmässigt fullvärdig kostersättning för viktminskning och viktkontroll. Byt ut all vanlig mat under en begränsad tid för att gå ner i vikt eller byt ut enstaka måltider för att kontrollera vikten. Ett säkert, effektivt och gott alternativ för den som vill ta kontroll över sin vikt, men också för de som önskar ett snabbt och näringsrikt måltidsalternativ. Modifast LCD kostersättning baseras på mjölkprotein, inte sojaprotein, för bästa smak, konsistens och proteinkvalitet. Modifast LCD rekommenderas att användas vid övervikts- och fetmabehandling över hela landet, även inför obesitaskirurgi som gastric bypass.

Jämförpris 14:88/ST

EAN: 03175681192911

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar