MittVal/TillVal

TillVal Folsyra 100 st

Mer från MittVal

40:-  Butikspris 89:-

0:40/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Favoriter i fokus

Produktinfo

TillVal Folsyra är ett kosttillskott som rekommenderas till gravida och ammande, men kan även tas om du har ensidig kost eller om du som äldre har problem med näringsintaget.
Under graviditeten går barnet igenom ett par kritiska utvecklingsfaser som kräver ett extra tillskott av folsyra. Även under amningen behöver modern ett extra tillskott av folsyra eftersom folsyra överförs via modersmjölken.

Ytterligare info

TillVal Folsyra är ett kosttillskott som rekommenderas till dig som är eller planerar bli gravid samt under amningsperioden.

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderad dos för vuxna: 1 tablett per dag. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Fyllnadsmedel (kalcium-karbonat, Mikrokristallin cellulosa, Karboximetylcellulosa), Klumpförebyggande medel (Magnesiumsalter av fettsyror, Kiseldioxid), Pteroylmonoglutaminsyra (Folsyra).

Näringsvärde
Mängd per tablett (% av DRI): Folsyra 500 μg (250).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer