3M Micropore

Kirurgtejp, vit med hållare, 12,5 mm x 9 m, 1 st

19:-

Ord. butikspris 29:-

Webbpris

En hudvänlig tejp, lämplig för fixering av förband på icke rörliga kroppsdelar eller direkt över mindre sår. Oelastisk. Basen av ovävd viskosrayon är belagd med ett hudvänligt vattenbaserat häftämne som medför mindre risk för allergiska besvär.

Micropore vit med hållare, 1,25 cm x 9,14 m. 3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är det pålitliga valet av en hudvänlig, allsidig mikroporös papperstejp. Det hypoallergena häftämnet är skonsamt vid känslig och skör hud. Då tejpen är mycket porös och andas tillåter den fukt att passera utan att försämra vidhäftningen. 3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är tunn, mjuk och flexibel för ökad patientkomfort. Den är lätt att riva i rätt storlek för snabb och enkel applicering. Finns tillgänglig i färgerna vit och brun, vilket gör den lämplig vid ansiktsförband. Röntgengenomsläpplig.

Jämförspris 19:-/ST

EAN: 4054596757240

Kategorier:

Sår & förband

Ryggmateria?: Cellulosa Häftämne: Akrylatbaserat

Lämplig för fixering av gasbinda och dylikt på ömtålig och känslig hud, som till exempel ansikts- och ögonförband och vid upprepade påläggningar med tejp. Micropore används också vid småsår, på suturer samt för ömtålig babyhud. Micropore har ett hudvänligt lim som låter huden andas och avlägsnas enkelt och smärtfritt.

Upptäck flera produkter inom

Sår & förband