3M Micropore

Kirurgtejp, vit med hållare, 12,5 mm x 9 m, 1 st

Mer från Micropore

16:-  Butikspris 29:-

16:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En hudvänlig tejp, lämplig för fixering av förband på icke rörliga kroppsdelar eller direkt över mindre sår. Oelastisk. Basen av ovävd viskosrayon är belagd med ett hudvänligt vattenbaserat häftämne som medför mindre risk för allergiska besvär.

Ytterligare info

Micropore vit med hållare, 1,25 cm x 9,14 m. 3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är det pålitliga valet av en hudvänlig, allsidig mikroporös papperstejp. Det hypoallergena häftämnet är skonsamt vid känslig och skör hud. Då tejpen är mycket porös och andas tillåter den fukt att passera utan att försämra vidhäftningen. 3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är tunn, mjuk och flexibel för ökad patientkomfort. Den är lätt att riva i rätt storlek för snabb och enkel applicering. Finns tillgänglig i färgerna vit och brun, vilket gör den lämplig vid ansiktsförband. Röntgengenomsläpplig.

Läs mer

Instruktioner

Lämplig för fixering av gasbinda och dylikt på ömtålig och känslig hud, som till exempel ansikts- och ögonförband och vid upprepade påläggningar med tejp. Micropore används också vid småsår, på suturer samt för ömtålig babyhud. Micropore har ett hudvänligt lim som låter huden andas och avlägsnas enkelt och smärtfritt.

Läs mer

Innehåll

Ryggmateria?: Cellulosa Häftämne: Akrylatbaserat

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer