Microlife

Panntermometer NonContact 1 st

279:-  Butikspris 489:-

279:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Microlife Panntermometer Non Contact är utmärkt att använda för att få en snabb indikation på om du eller ditt barn har feber. För att få en mer noggrann temperatur bör man dock använda ändtarmstermometer.

Ytterligare info

Microlife Panntermometer Non Contact är utmärkt att använda för att få en snabb indikation på om du eller ditt barn har feber. För att få en mer noggrann temperatur bör man dock använda ändtarmstermometer. För bästa mätresultat läs bruksanvisningen noggrant innan användning. Hygienisk, lätt att använda, mäter även temperaturen på andra föremål.

Läs mer

Instruktioner

Tryck på av/på knappen för att slå på termometern, displayen tänds och ett pipljud hörs. Rikta termometern mot pannan och tryck på START knappen. Flytta termometern från mitten av pannan mot tinningen, håll ett avstånd på 5 cm. Läs av uppmätta temeraturen.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer