Vid torra slemhinnor
20% rabatt
  • Vid torra slemhinnor
  • Vid torra slemhinnor

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Membrasin

Vid torra slemhinnor 60 kapsl

215:20:-  269:-

4:48:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla 20% rabatt på MultiGyn

Erbjudandet gäller till 14 mars

Produktinfo

Ett kosttillskott i kapselform med havtornsolja och vitamin A som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor i hela kroppen, som till exempel ögon, mun och underliv. Använd i samband med t ex muntorrhet eller torrhetskänsla i ögon eller underliv.

Ytterligare info

Havtornsoljan i Membrasin innehåller olika fettsyror framför allt Omega-7. Membrasin innehåller dessutom karotenoider och E-vitamin som finns naturligt i havtornsbären. Karotenoiderna kan i kroppen omvandlas till vitamin A. Vitamin A bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och hud. Förutom i ögon, mun och underliv finns även slemhinnor även i t.ex. luftvägar, i mage-tarmsystemet och urinvägarna. Normalt fungerande slemhinnor har en smörjande funktion vilket kan ha mycket stor betydelse för livskvalitet och välbefinnande.

Läs mer

Instruktioner

Förvaring: Rumstemperatur. Undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

Innehåll

Ingredienser: Extrakt SBA24/ olje från havtornsbär/tindvedbær (Hippophae rhamnoides L.), kapsel (modifierad stärkelse av majs/modifisert stivelse av mais, glycerol/glyserol, geleringsmedel/geleringsmiddel (karagenan), surhetsreglerande medel/surhetsregulerende middel (dinatriumfosfat)), d-alfatokoferol, betakaroten, antioxidationsmedel/antioksidant (rosmarinolja/olje i solrosolja/solsikkeolje)

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori