Proteinbars och proteinpulver

Ibland behöver man fylla på med extra energi. En proteinbar eller snackbar är ett perfekt mellanmål som är smidigt att ha med dig när du är på språng. En bar är också bra att ha både innan och efter träning – som energitillskott eller som återhämtning. Här hittar du olika typer av bars och proteinpulver som passar för dig som tränar, som måltidsersättning eller bara som en extra energikick. Väl bland ett varierat utbud av goda smaker från välkända varumärken som Allevo, Nicks och Modifast. Använd filtreringen för att underlätta din sökning.

Läs mer

Vad är proteinbars bra för?

Om du är en person som tränar mycket kan det vara bra att fylla på med något direkt efter att du har tränat. En proteinbar eller är ett passande alternativ som är bra av flera olika anledningar. De hjälper kroppen att återhämta sig samtidigt som de sätter igång processen för kroppen att bygga muskler. Det fungerar lika bra med en proteinshake som är gjord av proteinpulver, men en bar kan kännas smidigare och enklare att ha med sig i träningsväskan. Om du istället vill fylla på med extra energi innan ett träningspass, testa en bar med mycket kolhydrater.

Hur använder jag proteinpulver på bästa sätt?

Vi får naturligt i oss protein om vi äter en varierad kost. Men om du tränar mycket, kan det vara bra med ett extra tillskott av protein. Ett proteinpulver kan blandas in i valfri mjölkdryck eller vatten, skakas och drickas direkt. Det går även bra att blanda tillsammans med exempelvis gröt, yoghurt eller en smoothie. Tänk på att följa doseringen på förpackningen för bästa resultat och välj en produkt med så lite onödiga ingredienser som möjligt. Vi har olika typer av proteinpulver, veganska produkter och vassleprotein - som passar för dig som äter laktosfri kost.

Här kan du se fler tips och råd om kost och näring.

Filtrera

Sortering

Visar 78 produkter