Medela

Tillmatningssystem SNS 1

329:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från MedelaAktuella erbjudanden

Tillmatningssystemet är ett utmärkt sätt att ge barn extra näring samtidigt som de ammas. Systemet stärker den unika relationen mellan mamma och barn och motiverar dem att fortsätta sträva efter en bättre amningsupplevelse. Tillmatningssystemet gör att barnet kan få extra mjölk i samband med amningen vid behov. Tillmatningssystemet hjälper mammor som annars inte skulle kunna amma att göra det, och att hjälpa barnet att öva upp sitt sugbeteende. Det kan användas av mammor som har, eller tror sig ha, låg mjölkproduktion. Det bidrar till att stimulera mammans mjölkproduktion genom sugning på bröstet. Det kan användas när extra näringstillskott behövs utöver bröstmjölk. Det lär barnet att suga på rätt sätt genom att skapa vakuum vid bröstet. Behållaren fylls med bröstmjölk eller ersättning och placeras antingen på mammans bröst eller på ett stativ. De tunna och flexibla slangarna fästs precis vid mammans bröstvårtor och ger ifrån sig extra bröstmjölk eller ersättning när barnet äter.

Jämförpris 329:-/ST

EAN: 7612367041164

Förpackningen innehåller: 1 st. Särskilt utformad matningsflaska 150 ml, 1 st. Halsrem, 1 st. Ventilhållare, 3 st. Ventiler med slangar i olika storlekar, 1 st. Fästring, 1 st. Lock, 1 st. Hudvänlig papperstejp.

Tillmatningssystemet (SNS) är utformat för att tillföra extra nutrition till spädbarn samtidigt som de ammas vid bröstet. Syftet är att göra det möjligt för mödrar som annars inte skulle kunna amma att göra det. SNS kan användas för träning av barnets ugrörelser och för att stimulera mammans mjölkproduktion. Hur systemet än används bidrar det alltid till upprätthållandet av den unika hud-mot-hud-kontakten mellan mamma och barn. Mödrar kan använda setet med sin egen urpumpade bröstmjölk, berikad bröstmjölk eller ersättning.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar