Medela

Tillmatningssystem SNS 1

329:-

Tillmatningssystemet är ett utmärkt sätt att ge barn extra näring samtidigt som de ammas. Systemet stärker den unika relationen mellan mamma och barn och motiverar dem att fortsätta sträva efter en bättre amningsupplevelse. Tillmatningssystemet innebär att barnet kan få extra mjölk i samband med amningen om det behövs. Syftet med tillmatningssystemet är att hjälpa mammor som annars inte skulle kunna amma att göra det, och att hjälpa barnet att öva upp sitt sugbeteende. Systemet innebär följande fördelar: Det kan användas av mammor som har, eller tror sig ha, låg mjölkproduktion. Det bidrar till att stimulera mammans mjölkproduktion genom sugning på bröstet. Det kan användas när extra näringstillskott behövs utöver bröstmjölk. Det lär barnet att suga på rätt sätt genom att skapa vakuum vid bröstet. Tillmatningssystemet är en behållare som fylls med bröstmjölk eller ersättning. Behållaren kan placeras antingen på mammans bröst eller på ett stativ. De är mycket tunna och flexibla slanga

Jämförspris 329:-/ST

EAN: 7612367041164

Kategorier:

Barn och förälder

Förpackningen innehåller: 1 st. Särskilt utformad matningsflaska 150 ml, 1 st. Halsrem, 1 st. Ventilhållare, 3 st. Ventiler med slangar i olika storlekar, 1 st. Fästring, 1 st. Lock, 1 st. Hudvänlig papperstejp.

Tillmatningssystemet (SNS) är utformat för att tillföra extra nutrition till spädbarn samtidigt som de ammas vid bröstet. Syftet är att göra det möjligt för mödrar som annars inte skulle kunna amma att göra det. SNS kan användas för träning av barnets ugrörelser och för att stimulera mammans mjölkproduktion. Hur systemet än används bidrar det alltid till upprätthållandet av den unika hud-mot-hud-kontakten mellan mamma och barn. Mödrar kan använda setet med sin egen urpumpade bröstmjölk, berikad bröstmjölk eller ersättning.

Upptäck flera produkter inom

Barn och förälder