Swing elektrisk bröstpump

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Medela

Swing elektrisk bröstpump 1 st

1799:-

1799:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

En elektrisk bröstpump med smart 2-fas teknologi. Idealisk för daglig pumpning. Tyst och diskret, enkel att använda och rengöra.

Ytterligare info

Pumpa ur mjölk tyst och diskret den elektriska bröstpumpen Swing är en kombination av flerfaldigt prisbelönt design och den allra senaste tekniken. Denna elektriska bröstpump är väldigt tystgående, och är därför en idealisk lösning om du vill kunna pumpa regelbundet och diskret. Effektiv: pumpa mer mjölk på kortare tid, tack vare 2-Phase Expression teknologin. Bröstpumpar med 2-Phase Expression teknologi efterliknar ett barns naturliga sugbeteende. Unik: idealisk för daglig pumpning. Bekväm: flera olika vakuumnivåer och inställningar. Enkel att använda: lätt att sätta ihop, använda och rengöra. Bekväm: tyst och kompakt design, idealisk för diskret pumpning. Drivs med 4 st. AA batterier eller nätadapter. Medelas flaskor för bröstmjölk och alla andra produkter som kommer i kontakt med bröstmjölk är BPA-fria. Våra produkter är tillverkade av polypropylen och är bevisat säkra för barn.

Läs mer

Instruktioner

Avsedd för tillfällig och daglig användning.

Innehåll

Swing består av: Motorenhet, PersonalFit brösttratt 24 mm, förbindningsrör, bröstmjölksflaska 150 ml, ventilhuvud, två ventilmembran, flerfunktionslock, flaskhållare, slang, nätadapter, förvaringspås

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori