Medela

Mjölkuppsamlingskupa 1 par

Mer från Medela

116:-  Butikspris 149:-

58:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En mjuk och behaglig kupa som samlar upp läckande mjölk under eller mellan amningarna. Diskret, anatomisk utformning i ett hudvänligt material. Enkel att tömma genom en praktiskt utformad pip. 2-pack. Bröstmjölk ska förvaras i kylskåp och förbrukas inom 24 timmar.

Ytterligare info

- Flexibel konstruktion som formar sig efter bröstet - Skyddar mot våta fläckar på kläderna, även vid kraftigt mjölkflöde - Mjukt silikon som är bekvämt för det känsliga bröstet - Praktisk pip för enkel tömning - Fria från BPA Hantera läckande bröst vid amning När du ammar ditt barn kan du ibland märka att ditt andra bröst börjar läcka mjölk. Många mammor upplever denna typ av mjölkläckage – vissa i större utsträckning än andra! Bröstläckage är emellertid helt normalt, i synnerhet under de första sex veckorna 1 – det är inte nödvändigtvis ett tecken på att du producerar för mycket mjölk. Men om det oroar dig att du kanske har en överproduktion av mjölk kan du läsa våra expertråd för mer information. Under tiden kan mjölkuppsamlingskupor vara till hjälp. Vad är mjölkuppsamlingskupor? Mjölkuppsamlingskupan placeras över bröstvårtan så att du kan samla upp läckande mjölk så att inte en enda droppe går till spillo. Medela mjölkuppsamlingskupor är tillverkade av hudvänligt material och f

Läs mer

Instruktioner

Så här använder du Medela mjölkuppsamlingskupor Du måste montera ihop de två delarna av mjölkuppsamlingskuporna innan du kan använda dem, vilket är enkelt att göra: Det mjuka, flexibla silikonmembranet är utformat för att vara skonsamt mot huden – placera det på den yttre kupan, och snäpp fast den hela vägen runt. Placera den ihopsatta mjölkuppsamlingskupan innanför BH:n så att bröstvårtan kommer mitt i silikonmembranets öppning. Den praktiska pipen ska vara uppåtvänd. Det är en god idé att bära en amnings-BH när du använder mjölkuppsamlingskupor. De är lite rymligare än vanliga BH:ar vilket gör att kuporna trycker mindre mot bröstet.

Läs mer

Innehåll

Kupa: Probenplast, Silikonmembran: Silikon

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer