Medela

Harmony bröstpump 1 st

Mer från Medela

429:-  Butikspris 479:-

429:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

- Lätt och diskret: du kan växla mellan den här pumpen och en elektrisk dubbelpump, eller bara använda den här pumpen om du inte pumpar så ofta - Snygg design, bekväm att använda: pumpen är enkel att sätta ihop och har ett ergonomiskt, vridbart handtag - Med 2-Phase Expression-teknik Diskret, bekväm och skonsam Mammor som planerar att helamma kanske tänker att de inte behöver någon bröstpump, men det är alltid bra att ha en liten, manuell pump till hands. De flesta mammor hamnar någon gång i en situation där de måste pumpa ur mjölk, av olika skäl. Den här pumpen rekommenderas särskilt för mammor som reser: den kan användas antingen som backup för en elektrisk dubbelpump, eller för enstaka pumpningar. Lätt och diskret Medela Harmony är en manuell pump, så du behöver varken ström eller batterier för att använda den. Dessutom är den nästan helt tyst, och oerhört smidig att använda. Pumpen är också mycket lätt och tar inte upp mycket plats i handväskan. Tydlig, elegant design Medel

Läs mer

Instruktioner

Bröstpumpar är avsedda att användas av ammande kvinnor på sjukhus eller i hemmamiljö för att pumpa ur mjölk från bröstet. Bröstpumpar kan användas för att mildra symptom vid mjölkstockning genom att mjölk pumpas ur från bröstet. Vid mastit används bröstpumpar för att främja läkningsprocessen genom att pumpa ut bröstmjölk från det inflammerade bröstet. Bröstpumpar kan användas för att lindra ömma och såriga bröstvårtor och att dra ut plana eller indragna bröstvårtor. Bröstpumpar gör det också möjligt för mammor att ge bröstmjölk till barn som inte kan amma direkt från bröstet av olika orsaker, t.ex. vid problem med sugtag, gomspalt eller till barn som fötts för tidigt. Ammande kvinnor Många kvinnor tycker att det är bekvämt eller nödvändigt att använda en bröstpump för att pumpa ur och lagra sin bröstmjölk när de har börjat arbeta igen, reser eller av något annat skäl inte är i närheten av sitt barn. Bröstpumpen kan användas som komplement till amning.

Läs mer

Innehåll

Harmony består av: Handtag, fjädringsmembran med o-ring, förbindningsrör, PersonalFit brösttratt 24 mm, bröstmjölksflaska 150 ml, ventilhuvud, två ventilmembran, flerfunktionslock, samt flaskhållare.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer