20%

Medela

Contact amningsvårtskydd medium 1 par

56:-

Kampanj

Gäller till 1 september

Ord. webbpris 70:-

Ord. butikspris 105:-

Ett praktiskt amningsnapp som hjälper vid såriga, ömma bröstvårtor eller då barnet har svårt att få ett bra sugtag. Den speciella formen gör att barnet kan känna mammans hud/doft under amningen. 2-pack, medium. Ge ej mjölk som samlats upp i amningsnappen till barnet.

- Möjliggör amning vid smärta och när barnet har svårt att ta suggrepp eller om du har plana eller inåtvända bröstvårtor - Skyddar känsliga, torra eller spruckna bröstvårtor vid amning - Tillverkade i transparent supertunt och mjukt silikonmaterial som är behagligt mot känslig hud - Säkra och smaklösa för ditt barn - Formen ger maximal hudkontakt mellan dig och ditt barn - Fria från BPA Vad är ett amningsvårtskydd/amningsnapp? Ett amningsvårtskydd är en tunn och flexibel bit av silikon som du placerar ovanpå din bröstvårta som skydd. Det finns hål i vårtskyddets spets så att mjölken kan rinna igenom till ditt barn. Vissa mammor oroar sig över att denna ”barriär” mellan dem själva och barnet kan störa den nära kontakten under amningen. Det är därför Medela Contact™ amningsvårtskydd har en öppen del så att du fortfarande kan njuta av den där speciella hud-mot-hudkontakten med ditt barn. När ska jag använda amningsvårtskydd? Du kan använda amningsvårtskydd vid följande tre omständighete

Jämförspris 35:-/ST

EAN: 07612367016599

Silikon

Tvätta händerna med drickbart vatten och torka dem ordentligt, ta sedan tag om vingarna på Contact™ amningsvårtskydd för att sätta den korrekt på plats. Fukta skyddet med vatten så fäster det bättre mot huden. Se instruktionerna för Contact™ amningsvårtskydd för heltäckande information om hur du sätter fast skydden. Amningsvårtskyddet ska sitta bekvämt över bröstvårtan utan att klämma åt. Medela amningsvårtskydd finns i tre storlekar så du kan hitta den bästa passformen för din typ av bröstvårta, mer information hittar du i vår praktiska passformsguide. Glöm inte att rengöra skydden efter varje användning och desinficera dem en gång om dagen – det gör du enklast genom att använda en desinficeringspåse för mikrovågsugn – se anvisningarna för information om rengöring och desinficering. Contact™ amningsvårtskydd levereras i en bekväm förvaringsask så att de alltid är säkra mellan varje användning.

Upptäck flera produkter inom

Amningstillbehör Amning och matning