Medela

Calma med flaska 150 ml

Mer från Medela

159:-  Butikspris 179:-

159:-/ST

Slut hos leverantör och kan medföra lång leverans. Om möjligt, överväg alternativa varor, eller kontakta ditt närmaste apotek.

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En ny typ av nappflasknapp, speciellt framtagen för bröstmjölk. Poängen är att nu kan barnet suga naturligt, precis på samma sätt som när det ammas, även när det matas med flaska. Den nya dinappen gör barnet lugnt och avslappnat både under och efter matningen.

Ytterligare info

Calma – den unika matningsnappen för bröstmjölk. Amning är alltid det bästa för barnet, men ibland är det inte möjligt av olika skäl. Calma är ett alternativ till amning när du vill ge ditt barn bröstmjölk som du har pumpat ur. Barnet kan äta i sin egen takt, andas och pausa regelbundet. Hjälper barnet att bevara det naturliga sugbeteendet det har lärt sig vid bröstet. Gör det enkelt att växla mellan bröst, Calma och tillbaka till bröstet igen. En storlek som passar under hela amningsperioden. Nappen bör bytas ut med regelbundet intervall. Den unika bröstmjölksnappen för ditt barn. Förpackningen innehåller: Matningsnapp för utpumpad bröstmjölk samt en bröstmjölksflaska 150 ml. Medelas flaskor för bröstmjölk och alla andra produkter som kommer i kontakt med bröstmjölk är BPA-fria. Våra produkter är tillverkade av polypropylen och är bevisat säkra för barn.

Läs mer

Instruktioner

En storlek som passar under hela amningsperioden. Nappen bör bytas ut med regelbundet intervall.

Innehåll

1 st. Calma matningsnapp, 1 st. bröstmjölksflaska 150 ml.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek