Medela

Amningsinlägg engångs 30

44:-

Ord. butikspris 59:-

En superabsorberande amningskupa för engångsbruk. Tillverkad i ett material som förhindrar mjölkläckage och håller torrt, dag som natt. Individuellt förpackad för god hygien. 30-pack.

- Superabsorberande: perfekta för kraftigt läckage - Mjukt foder i naturfiber som transporterar bort fukt direkt och är skonsamt mot känslig hud - Superabsorberande kärna i polymer som fördelar vätska jämnt och håller kvar den - Yttre skikt i vattentätt material som skyddar kläderna - Utformade för att anpassa sig efter bröstets konturer Bröstmjölksläckage i amningens tidiga faser När din bröstmjölk rinner till, ungefär två till fyra dagar efter förlossningen, är det normalt att brösten läcker mjölk, oavsett tidpunkt på dygnet. Dina bröst håller på att ställa in sig efter hur mycket mjölk ditt barn behöver och hur mycket de behöver producera – och under tiden detta pågår kan de kännas fulla, läcka eller till och med spruta mjölk! Frekvent amning och/eller pumpning kan hjälpa, men det kommer förmodligen att hända att läckaget sker plötsligt, och det är här som Medelas amningsinlägg för engångsbruk kan komma väl till pass. Perfekta för kraftigt bröstmjölksläckage Om du har kraftigt

Jämförspris 1:47/ST

EAN: 07612367040389

Fiberduk, mjukpapper, fluffmassa, superabsorberande polymer, vattentät film, lim

Hygien är viktigt när du ammar, därför är Medelas amningsinlägg för engångsbruk individuellt förpackade så att du kan ha dem klara att användas i väskan när du är på språng. Och om du undrar hur ofta du ska byta amningsinläggen, så är det så ofta det behövs för att du ska känna dig bekväm – ta helt enkelt bort inlägget, kassera det och lägg i ett nytt och fräscht inlägg.

Upptäck flera produkter inom

Amningstillbehör Amning och matning