Vitamintillskott
Köp 2: få 20%
  • Vitamintillskott
  • Vitamintillskott

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Maxosol

Vitamintillskott 30tab

99:-

3:30:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Solprodukter - köp 2 få 20% rabatt

Erbjudandet gäller till 11 april

Produktinfo

Tabletter som ger ett kompletterande skydd av huden i samband med vistelse i solen. Med hudvänliga vitaminer och mineraler som biotin, vitamin A, niacin och zink. Bidrar till att bibehålla en normal hud och minskar risken för solkänslighet/solsveda. Kosttillskott.

Ytterligare info

Maxosol innehåller biotin, niacin och zink som bidrar till att bibehålla en normal hud, och koppar sombidrar till hårets och hudens normala pigmentering.Antioxidanterna selen, zink, vitamin C och vitamin E skyddar cellerna mot oxidativ stress, och vitamin Cbidrar dessutom till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.Zink och selen bidrar till att bibehålla ett normalt hår och normala naglar.

Läs mer

Instruktioner

Försiktighet: Rekommenderas ej till gravida. Rekommenderas ej till rökare.

Innehåll

Ingredienser: Betakaroten (från Blakeslea trispora), fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalt av fettsyror, talk), vitamin C (L-askorbinsyra), morotspulver, zinksulfat, vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetat), niacin (nikotinamid), L-selenometionin, ytbehandlingsmedel (etylcellulosa, karnaubavax), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), lykopen (från Solanum lycopersicum), liponsyra, kopparglukonat, D-biotin.

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori