Max Factor

Mastertouch Concealer 306 Fair

110:-

Ord. butikspris 119:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Max FactorAktuella erbjudanden

Mastertouch Concealer har en konsistens som gör att den är lätt att applicera och täcka blemmor med. Tack vare den utjämnande appliceringsspetsen och den ljusspridande, krämiga formulan är det enkelt att få perfekt täckning!

"Mastertouch Concealer från Max Factor är en flytandeconcealer i pennformat. Den ljusar upp och döljeromedelbart ojämnheter i ansiktet.Mastertouch Concealerdöljer mörka ringar, pigmentförändringar och blemmor på etteffektivt och naturligt sätt. Mastertouch Concealer täpperinte till porer. Den är lätt att tona med hjälp av denmjuka cushionapplikatorn. Produkten är i flytande form ochdu vrider enkelt på pennans undersida för att få utconcealer på huden. Mastertouch Concealer är enkel att bäramed sig, och är smidig att göra ""touch-ups? med under heladagen och kvällen. Oljefri samt kliniskt och dermatologiskttestad.Lättapplicerad flytande concealerTäpper ej tillporerSmidig cushionapplikatorOljefriKliniskt ochdermatologiskt testad"

Jämförpris 39:67/ML

EAN: 00000050081981

Kategorier:

Concealer
Makeup

SV: Aqua, Cyclomethicone, Titanium Dioxide(nano), Propylene Glycol, Dimethicone, Talc, Aluminum Starch - Octenylsuccinate, Dimethicone Copolyol, Sodium Chloride, PVP, Laureth-7, Arachidyl Behenate, S

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar