Mavala

Crystal Nagellacksremover 100ml

Mer från Mavala

69:-  Butikspris 95:-

0:69/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Crystal Nailpolish remover är en mild och skonsam nagellacksremover som är både doftfri och miljövänlig. Då den är fri från aceton och innehåller vårdande ingredienser torkar den inte ut dina naglar och nagelband. Då den innehåller bionedbrytbara ingredienser är den snäll mot både dina naglar och miljön.

Ytterligare info

Crystal Nailpolish remover är en extra mild och skonsam nagellacksremover som är både doftfri och miljövänlig. Då den är fri från aceton och innehåller vårdande ingredienser torkar den inte ut dina naglar och nagelband. Den innehåller bionedbrytbara ingredienser så är snäll mot både dina naglar och miljön.

Läs mer

Instruktioner

Fukta en bomullspad rikligt och håll mot nageln, tills du känner att lacket börjar lösa upp sig. Massera nageln med bomullspaden tills att nagellacket lossnar helt. Överflödig remover kan masseras in i nagelbanden.

Läs mer

Innehåll

Propylene, Carbonate, Dimethyl Glutarate, Dibutyl Adipate, Dimethyl Adipate.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer