Hudvård för män

Hos män kan hyn behöva särskilda produkter på grund av frekvent rakning, det faktum att mannens hud innehåller mer kollagen och att män har i genomsnitt 20–25% tjockare hud än kvinnor. Här hittar du ansiktskrämer, deodoranter och aftershave från kända varumärken som bland annat Bulldog, Vichy och Zlatan Sport.

Läs mer

Vad är aftershave bra för?

När man rakat sig är huden ofta känslig. Det är därför bra att använda produkter som lugnar, återfuktar och vårdar ansiktet. Rakvatten och aftershave kan vara bra som sista steg i din rakningsrutin för att minska röd och irriterad hud. Rakvatten innehåller ofta kylande ingredienser och desinficerar småsår. Aftershave verkar fuktgivande och lugnande. Det finns flera olika alternativ att välja mellan. Om du har känslig hud kan det vara bra att välja parfymfria produkter. Här kan du läsa mer om ansiktsvård för män.

Vilken ansiktskräm är bäst för män?

Många män rakar sig regelbundet i ansiktet vilket medför extra slitage på huden. Eftersom den manliga huden dessutom skiljer sig från kvinnlig hud bör män använda sig av hudvård anpassad för deras behov. Vi har ett brett utbud av ansiktskrämer, serum och annan hudvård som gör att du som man enkelt kan ta hand om din hy.

Filtrera

Sortering

Visar 22 produkter