Magnesium Diasporal

Granulat till oral lösning 300 mg 20 dospåsar

145:-  Butikspris 159:-

Läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Slut hos leverantör och kan medföra lång leverans. Om möjligt, överväg alternativa varor, eller kontakta ditt närmaste apotek.

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Magnesium Diasporal är ett mineralläkemedel som innehåller den aktiva substansen magnesiumcitrat. Magnesium Diasporal 300 mg är avsett för att behandla och förebygga magnesiumbrist.

Ytterligare info

Magnesium Diasporal är ett mineralläkemedel som innehåller den aktiva substansen magnesiumcitrat. Magnesium Diasporal 300 mg är avsett för att behandla och förebygga magnesiumbrist. Tecken på magnesiumbrist kan vara att du känner dig skakig, har muskelryckningar eller vadkramper

Läs mer

Instruktioner

1 dospåse granulat dagligen

Innehåll

SV: Den aktiva substansen är magnesiumcitrat. En dospåse (5 g) innehåller 1856,6 mg magnesiumcitrat; magnesiuminnehåll: 300 mg. Övriga innehållsämnen är sackaros, vattenfri citronsyra, natriumhydroge

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori