30% Rabatt

MAM

Night 0-6m SkinSoft 1 st

38:50

Kampanj

Gäller till 31 december

Ord. butikspris 55:-

MAM Night med självlysande knopp gör nappen enkel att hitta i mörker. Nappen av klassisk modell är skonsam för huden tack vare stora lufthål och knottrig insida. Sugdelen är i silkeslen silikon, MAM Silk Teat, som känns mjuk och välbekant, precis som mammas hud. MAM Night ligger i en praktisk förvaring- och steriliseringsbox som gör det enkelt att sterilisera nappen i mikron.

MAM Night med självlysande knopp gör nappen enkel att hitta i mörker. Nappen av klassisk modell är skonsam för huden tack vare stora lufthål och knottrig insida. Sugdelen är i silkeslen silikon, MAM SkinSoftt, som känns mjuk och välbekant, precis som mammas hud. MAM Night ligger i en praktisk förvaring- och steriliseringsbox som gör det enkelt att sterilisera nappen i mikron.

Jämförspris 55:-/ST

EAN: 7392855115446

Sköld/Knopp: Polypropen (PP) Sugdel: Silikon Lyser tack vare strontium aluminate, ett kontrollerat och godkänt ämne, som blandas med plasten.

För att säkerställa säkerhet och hygien, byt napp efter 1-2 månader. Provdra alltid nappen före varje användning. Förvara nappen i dagsljus (inte i direkt solljus) under dagen för att få knoppen att lysa i mörker.

Upptäck flera produkter inom

Barn och förälder Outlet