Lysi

Omega-3 Forte + D 32-p

Mer från Lysi

99:- 

3:09/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Produktinfo

Omega-3 + D är en rik källa till Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA, som bidrar till hjärtats normala funktion (gynnsam effekt uppnås vid minst 250mg EPA och DHA dagligen). DHA bidrar även till att bibehålla normal hjärnfunktion och synförmåga (gynnsam effekt uppnås vid minst 250mg DHA dagligen). Innehåller även Vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion, samt bidrar till normalt upptag av kalcium i kroppen. EPA och DHA tillhör de mest studerade näringsämnena i världen. Kombinerad med D-vitamin ser vi denna kapsel som en viktig ingrediens för ditt välbefinnande. Om ditt blod har nedsatt koagulationsförmåga eller om du äter blodförtunnande medicin bör du rådgöra med din läkare innan användning av produkten.

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderad daglig dos är 1 kapsel. Bör tas i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser: Fiskoljekoncentrat, gelatin (nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, antioxidationsmedel (blandade tokoferoler), vitamin D (kolekalciferol).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer