Loelle Barbary Fig Face Serum

16 ml

25%

291:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Ord. webbpris 388:-

Ord. butikspris 599:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från LoelleFler produkter inom kampanjen

Loelle Barbary Fig Seed Serum är ett serum och ansiktsolja som är gjord på kaktusfikonfröolja. Serumet bidrar till att huden behåller sin spänst och skyddas från yttre påfrestningar i miljön. Den innehåller vitamin E, linolsyra, polyfenoler och fettsyror som gör serumet mycket näringsrik. Den återfuktar huden och balanserar fettproduktionen. Dessutom så motverkar serumet fina linjer samt reducerar mörka ringar under ögonen. Om du har porer kan oljan hjälpa till att minska dem.
Kaktusfikonfröolja kommer ifrån växten kaktusfikon. Växten växer i Marocko, men även i andra delar av världen som exempelvis i Mexico. Den består utav små kärnor, som det krävs ett ton av för att få fram en liter kallpressad olja. När kaktusfikonfröoljan kallpressas bevaras all näring.
Eftersom Loelle Barbary Fig Seed Serum är så pass mild passar den bra att använda på känsliga områden kring ansiktet, exempelvis runt ögonen. Serumet kan användas av alla hudtyper. Oparfymerad. Ekologisk. Vegan. 16 ml.

Jämförpris 37437:50/L

EAN: 7350069280251

Opuntia Ficus Indica* (Kaktusfikonfröolja) *=Ekologiskt certifierad

Använd några droppar kaktusfikonfröolja som ett lyxigt ansiktsserum under natten eller ihop med din basolja eller fuktkräm under dagen. Passar även att använda på områden som behöver extra näring och omsorg, så som eksem, torra partier, finnar, nagelband samt på en känsliga området kring ögonen.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar