Locobase Repair

Mjukgörande kräm 100 g

Mer från Locobase

129:-  Butikspris 149:-

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En specialcreme för hela kroppen och ansiktet. Avsedd för mycket torr hud och tillför hudidentiska barriärfettämner som skyddar mot uttorkning och skadliga substanser. Smörj in barn ca 10 minuter innan utgång vid kallt väder.

Ytterligare info

Locobase REPAIR är en specialkräm för mycket torr och/eller skadad hud. Använd den när andra krämer inte räcker till för att hålla din hud mjuk och smidig. Locobase REPAIR reparerar snabbt och effektivt en skadad och uttorkad hudbarriär. Krämen tillför bland annat de fetter som finns naturligt i huden. Därigenom påskyndar den hudens egen reparation av barriären. Locobase REPAIR innehåller 63% fett, däribland de speciella barriärfetterna ceramider, kolesterol och fria fettsyror. Innehåller inte parfym, konserveringsmedel, parabener eller färgämnen.

Läs mer

Instruktioner

Locobase REPAIR är i första hand avsedd för: - Torr, fnasig eller sprucken hud på händer, fötter, ben, armar och övriga kroppen. - Förebyggande behandling för dig som utsätter din hud för stora påfrestningar eller som har en medfött svag hudbarriär. Med det menar vi att du kanske har haft eksem tidigare eller bara har en allmänt känslig hud. - Komplettering och uppföljning till behandling av eksem med kortisonsalvor. Smörj in den torra huden minst en gång per dag. Det brukar räcka för att hudbarriären ska vara intakt i 24 timmar. Smörj gärna in dig oftare om du tycker att det behövs eller känns behagligt. Locobase REPAIR är mycket dryg - ta bara en liten klick.

Läs mer

Innehåll

Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Carnauba, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitic Acid, Carbomer, Tromethamine.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer